Teppanyaki

Hej hej

Idag klev vi upp i vanlig tid, alltså 06:15, gick ner åt en ordentlig frukost och sedan satt vi oss i bilen med vår chaufför Peter. Men denna dag körde vi inte raka vägen till fabriken i Langfang utan denna morgon hade vi ett annat ärende att uträtta först. Vi skulle nämligen till polisstationen för att anmäla Johhannas stulna plånbok. Eftersom vi åkte mitt i rusningstrafiken tog den en stund att komma dit, ungefär 45 minuter. Väl framme var klockan bara 08:00 och vi upptäckte att stationen inte öppnade förrän 09:00. Ajdå tänkte vi, bara och vänta eller? Nja inte riktigt. En snäll man öppnade nämligen och släppte in oss ändå. Så helt plötsligt satt vi i ett stort mötesrum där Johanna fick fylla i lite papper. det var ganska snabbt fixat. Så nu har vi vart på en kinesisk polisstaion. Efter det åkte vi till Langfang och jobbade resten av dagen, inget intresssant direkt, de gamla vanliga bara.

När vi kom hem från jobbet vägde jag min väska och upptäckte att än fanns det plats kvar för lite mer shopping. Yippie!!! Sen gick vi till Jinkelong ( typ ica) och köpte snickers, strumpbyxor och chips, haha bra kombi. Sen skyndade vi hem och gjorde oss iordning inför middag med Yngve och Monica. Klockan sju gick vi hem till dem för en liten fördrink. Halv nio infann vi oss på den japanska resturangen Teppanyaki. Man satt runt ett stort stekbord där kocken stod och tillagade allt man beställde in. Vi tog en slags buffé, då man fick beställa hur mycket dricka och mat man villle under hela kvällen. Vi åt massor av mat, de var kyckling, oxfilé, lamm, lax, annan fisk, nudlar, bläckfisk, nån potatisgrej och sushi. Helt underbart god sushi! Älskart! Till efterrätt åt vi flammberade bananer och glass. det var ashäftigt när kocken flammberade bananerna mitt framför ögonen på oss. En riktig matupplevelse må jag säga. Alltid lika trevligt att gå ut och äta med Yngve och Monica också.



Äntligen helg också, dock den hela sista helgen här. men kul ska vi ha sista veckan iaf. Imorron ska vi till Naturhistoriska Museet och på söndag Sommarpalatset.

puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0