Jobbig dag

hej

Eftermiddagen har till mestadels bestått av ilska kan jag erkänna. Det började när vi var på väg hem från jobbet då trafiken var helt oumbärlig, bilar överallt. Stod i massa köer överallt och till råga på det visste inte chauffören någon bra och snabb väg till vårt hotell så han tog den långsammaste vägen av alla tror jag. När vi äntligen efter två timmar svänger in på samma gata som vi bor på, efter två timmars bilfärd, bestämmer vi oss för att gå av och gå resten av biten. Våran driver som inte kan ett ord på engelska fattar förstås inte varför vi tänker gå av och vi försöker förklara. Han babblar på med kinesiska och vi fattar noll. Till slut kommer vi iaf av och kan äntligen gå och posta våra vykort som vi försökt med nu sen igår. men icke går väl det, nej dom stängde visst 17:30 när vi inte ens kommit fram till Beijing typ, suck... Jaja maten var iaf god på vårt nya stammisställe Annie's. Efter det skulle vi ha en karta över Beijing till vår lilla utflykt imorron, så vi gick till en turistbyrå. Hittade bara kartor på kinesiska så vi frågade efter en på engelska. men nej det hade dom inte, haha ingen karta på engelska för turister? Efter det kom jag hem till en knäpp dator som bara har krånglat hela kvällen. Gahhh vill gud straffa mig för nåt eller? Jag blir ju inte klok på detta...

Dagen i övrigt har faktiskt varit mycket bättre, vi redovisade vårt lilla projekt för chefen Jane och två av hennes medarbetare. Dom var jättenöjda och imponerade av vårt arbete. Jättekul att få lite beröm! Eftersom det var vår sista dag på avdelningen ville alla kineserna ta tusen kort tillsammans med oss, haha dom tröttnar aldrig på det, men det är bara kul :)

Nu sitter vi och käkar nötter som två ekorrar här på rummet. Sen ska vi gå ut på stan och se om vi hittar nåt kul. Vi har ju faktiskt sovmorgon imorron så vi behöver ju inte gå i säng till tio precis, hehe.

Bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0